Aktuality:

Nachystali jsme pro Vás zcela nový zakázkový produkt.
Všechny podrobnosti a obsáhlou galerii naleznete v našich produktech / Tabulky POZOR PES


LED svítící loga & tabulky

Je možné vyrobit také různé popisky např. toalety, recepce, číselné dělení hotelových pokojů nebo svítící firemní loga, která jsou vhodná především k propagaci a ke zlepšení image firmy. Jejich využití je velmi široké např. na fasádách budov, v kancelářích, hotelech, nemocnicích, školících místnostech, přímo na stolech v prodejnách nebo firemních pobočkách.

Led svítící tabulky

Led svítící tabulky

Led svítící tabulky

Led svítící tabulky

Led svítící tabulky

 

 

Led svítící informační tabulka je moderní designová záležitost, která umožňuje široké využití nejen pro prezentaci firemního loga, ale také například pro informační nebo logistické dělení například firemních prostorů, hotelů, nenocnic, čekáren či komerčních budov.

Led svítící informační tabulka je výrobek vyráběný na zakázku moderním laserovým systémem, dle podkladů dodaných zákazníkem s následnou konzultací a vizualizací výsledné podoby.

Zdrojem osvětlení led svítící informační tabulky jsou kvalitní led diody s životností 50.000 hodin a velice nízkou spotřebou 1,85W, které jsou osazeny v eloxované hliníkové liště. Hlavní viditelná část je vyrobena z kvalitního UV stabilního litého plexiskla, které svým čirým provedením a tloušťkou materiálu umocňuje čistý a moderní designový vzhled. Barevné části log jsou vytvořeny za pomoci kvalitních flourescenčních fólií.

Jsme schopni vyrobit také variantu nesvítící. Tato varianta se hodí všude tam, kde není možné jednoduše přivést potřebnou elektrickou energii pro napájení elektroniky, nebo z nějakých estetických či jiných důvodů.

Potřebné informace pro realizaci výroby led svítící informační tabulky:

  • dodání grafických podkladů (vektory, fonty)
  • délka přívodního kabelu /max 10m
  • orientace vývodu přívodního kabelu (vpravo/vlevo na zadní straně ALU profilu)

Jakékoliv dotazy, nebo upřesnění neváhejte napsat na náš kontaktní email info@sviticiobrazy.cz ještě před objednávkou led svítící informační tabulky – jelikož se jedná o čistě zakázkovou výrobu, tak jsme ochotni doladit výrobek dle vašich konkrétních požadavků a představ.

 Technické parametry led svítící informační tabulky:

  • Celkový rozměr: 24x10 cm
  • Materiál: eloxovaný hliník, lité UV plexi
  • Napájení: 12V DC
  • Odběr: 1,85W (cca 100 Kč/rok)

 Standardní obsah balení led svítící tabulky:

  • Světelná lišta
  • Světelná tabulka
  • Přívodní kabel
  • Napájecí zdroj
Led svítící tabulky

Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.